Layer-4
HOME             WIE BEN IK             WAT DOE IK             ERVARINGEN             TARIEVEN & CONTACT
Wat doe ik

Oefentherapie-Mensendieck (lees meer)
Haptotherapie (lees meer)
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding (lees meer)
Training en Coaching (lees meer)

Workshop voor vrouwen na gynaecologische kanker en borstkanker (lees meer)op aanvraag


Mijn therapie is er op gericht om je inzicht te geven in je eigen manier van handelen zowel op  het gebied van bewegen als op het emotionele aspect. 
Dit inzicht wil ik je laten ervaren door je eigen gevoel aan te spreken. Hierdoor kan je persoonlijke energie, die mogelijk geblokkeerd is, weer in beweging komen. Door weer echt contact te maken met jezelf, via mij als therapeut, kunnen blokkades opgelost worden en zal je je daarna weer  lekkerder  voelen.
De juiste aanraking zorgt voor een gevoel van welbevinden. Door deze aanraking kan je je beter gaan voelen. Zo gaat het emotionele aspect hierin een grotere rol spelen. Hierdoor ervaar je op een ander nivo wat er in je lichaam speelt. Allerlei emoties kunnen beleefd, doorleefd en voelbaar gemaakt worden juist via het lichaam. De mogelijkheid om te helen kan hierdoor vergroot worden.

Door naar je lichaam en je gevoel te luisteren kun je beter reageren op klachten en kun je
beter je grenzen aan geven. Naast dit zorgen voor je gevoel en lichaam is het ook belangrijk voor je geestelijk welzijn te zorgen. En door op verschillende manieren aan jezelf te werken via mijn begeleiding kun je dan ook groeien op dit geestelijk en lichamelijk niveau.

                                                                                                                                                                          Bekijk nu mijn unieke in-company trainingsaanbod